معرفی انواع مختلف گوشت گوسفندی

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
فهرست مطالب …
معرفی انواع مختلف گوشت گوسفندی
در این مطلب، تیم سوپرگوشت ناظری در ارطه به معرفی انواع مختلف گوشت گوسفندی و کاربردهای آنها در آشپزی میپردازد.
انواع گوشت گوسفندی:
- گوشت سردست: این قسمت از گوشت گوسفند، نرم و لطیف است و برای تهیه کباب، خورشت و آبگوشت مناسب است.
- گوشت ران: این قسمت از گوشت گوسفند، کمی سفتتر از سردست است و برای تهیه کباب، خورش قیمه و آبگوشت مناسب است.
- گوشت گردن: این قسمت از گوشت گوسفند، بسیار چرب است و برای تهیه آبگوشت و خورشتهای چرب مناسب است.
- گوشت دنده: این قسمت از گوشت گوسفند، طعم و عطر خاصی دارد و برای تهیه کباب دنده و خورشت دنده مناسب است.
- گوشت ماهیچه: این قسمت از گوشت گوسفند، سفت و کمچرب است و برای تهیه آبگوشت و خورشتهای کمچرب مناسب است.
این مطالب را از دست ندهید